- 15 Φεβ 2014, 22:02
Καλό Mod.
Το αντίθετο όμως πως γίνεται;
Πχ Οταν ο πελατης επιλεξει αποστολη (με χρέωση) να του βγαζει σαν επιλογη την αντικαταβολη (και οχι τα μετρητα);
Σπαζοκεφαλια:
Εχω 3 τροπους αποστολης:
Παραλαβή από κατάστημα (μονο εντος Θεσσαλονικης)
Αποστολη με χρεωση (Εντος Θεσσαλονικης για παραγγελιες κατω των 50€ και για υπολοιπους προορισμους ανεξαρτητου ποσου)
Δωρεαν αποστολη (Εντος Θεσσαλονικης, οταν η παραγγελια είναι πάνω απο 50€)
Εχω 5 τρόπους πληρωμης:
Αντικαταβολη (Εντος Θεσσαλονικης για παραγγελιες κατω των 50€ και για υπολοιπους προορισμους ανεξαρτητου ποσου) με χρεώση 2,5€
Μετρητα*(Εντος Θεσσαλονικης για παραλαβη απο καταστημα ή οταν διακιούται δωρεάν αποστολη) χωρις χρεωση.
και αλλους 3 τροπους που λειτουργουν οκ.
Θελω:
Οταν ο πελατης επιλέγει "Παραλαβη απο καταστημα" να μη βγαζει την επιλογη "αντικαταβολη" (γιατι η αντικαταβολη χρεωνεται)
Οταν επιλεγει "Αποστολη με χρεωση" να μη βγαζει την επιλογη "μετρητα"
Οταν επιλέγει "Δωρεαν αποστολή" να μη βγαζει την επιλογή "αντικαταβολη"

Το αντίθετο όμως πως γίνεται;
Πχ Οταν ο πελατης επιλεξει αποστολη (με χρέωση) να του βγαζει σαν επιλογη την αντικαταβολη (και οχι τα μετρητα);
Σπαζοκεφαλια:
Εχω 3 τροπους αποστολης:
Παραλαβή από κατάστημα (μονο εντος Θεσσαλονικης)
Αποστολη με χρεωση (Εντος Θεσσαλονικης για παραγγελιες κατω των 50€ και για υπολοιπους προορισμους ανεξαρτητου ποσου)
Δωρεαν αποστολη (Εντος Θεσσαλονικης, οταν η παραγγελια είναι πάνω απο 50€)
Εχω 5 τρόπους πληρωμης:
Αντικαταβολη (Εντος Θεσσαλονικης για παραγγελιες κατω των 50€ και για υπολοιπους προορισμους ανεξαρτητου ποσου) με χρεώση 2,5€
Μετρητα*(Εντος Θεσσαλονικης για παραλαβη απο καταστημα ή οταν διακιούται δωρεάν αποστολη) χωρις χρεωση.
και αλλους 3 τροπους που λειτουργουν οκ.
Θελω:
Οταν ο πελατης επιλέγει "Παραλαβη απο καταστημα" να μη βγαζει την επιλογη "αντικαταβολη" (γιατι η αντικαταβολη χρεωνεται)
Οταν επιλεγει "Αποστολη με χρεωση" να μη βγαζει την επιλογη "μετρητα"
Οταν επιλέγει "Δωρεαν αποστολή" να μη βγαζει την επιλογή "αντικαταβολη"