- 10 Οκτ 2017, 16:31
Έχω αγοράσει ένα module:
https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=29704
για να κάνω εισαγωγή προϊόντα στο eshop μου. Στην αγγλική γλώσσα γίνεται κανονικά η εισαγωγή, τιμή, περιγραφή, φίλτρα όλα κομπλέ. Στην ελληνική γλώσσα όμως δεν γίνεται εισαγωγή, ακόμα κι αν βάλω επίτηδες την αγγλική περιγραφή. Έχω ενεργοποιήσει SEO URLs και στα αγγλικά όλα παίζουν όπως θα έπρεπε. Στα ελληνικά τίποτα.
Σκέφτομαι μήπως φταίει κάτι με το SEO URL γιατί ενώ στα αγγλικά βλέπω κανονικά:
category/product-seo-url
στα ελληνικά βλέπω
category/product-seo-url?_route_=category%2Fproduct-seo-url
Ξέρει κανείς πως να το διαχειριστώ αυτό;
Δεν με ενδιαφέρει να έχω ελληνικά στο url μου για τα ελληνικά, προτιμώ να είναι της μορφής
category/el-product-seo-url, δηλ να το φορτώνω στο import ξεχωριστά.
UPDATE
----------------
Παρατήρησα κι ένα ακόμα περίεργο...Όταν έχω το backend στα αγγλικά και κάνω εισαγωγή γίνεται κανονικά. Άμα αλλάξω την γλώσσα του backend σε ελληνικά, τα προϊόντα που έχουν μπει κανονικά στα αγγλικά και υπάρχουν στην αγγλική βερσιόν front end, εξαφανίζονται. Τι πάει λάθος με τις 2 γλώσσες; Έχει κανείς καμιά ιδέα;
https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=29704
για να κάνω εισαγωγή προϊόντα στο eshop μου. Στην αγγλική γλώσσα γίνεται κανονικά η εισαγωγή, τιμή, περιγραφή, φίλτρα όλα κομπλέ. Στην ελληνική γλώσσα όμως δεν γίνεται εισαγωγή, ακόμα κι αν βάλω επίτηδες την αγγλική περιγραφή. Έχω ενεργοποιήσει SEO URLs και στα αγγλικά όλα παίζουν όπως θα έπρεπε. Στα ελληνικά τίποτα.
Σκέφτομαι μήπως φταίει κάτι με το SEO URL γιατί ενώ στα αγγλικά βλέπω κανονικά:
category/product-seo-url
στα ελληνικά βλέπω
category/product-seo-url?_route_=category%2Fproduct-seo-url
Ξέρει κανείς πως να το διαχειριστώ αυτό;
Δεν με ενδιαφέρει να έχω ελληνικά στο url μου για τα ελληνικά, προτιμώ να είναι της μορφής
category/el-product-seo-url, δηλ να το φορτώνω στο import ξεχωριστά.
UPDATE
----------------
Παρατήρησα κι ένα ακόμα περίεργο...Όταν έχω το backend στα αγγλικά και κάνω εισαγωγή γίνεται κανονικά. Άμα αλλάξω την γλώσσα του backend σε ελληνικά, τα προϊόντα που έχουν μπει κανονικά στα αγγλικά και υπάρχουν στην αγγλική βερσιόν front end, εξαφανίζονται. Τι πάει λάθος με τις 2 γλώσσες; Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος evistar την 30 Οκτ 2017, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.