OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλημέρα!!

Επιστρέφω με μία νέα ερώτηση.

Θέλω στο θέμα που έχω να βάλω αριστερά και δεξιά εικόνα αλλά να μην γίνετε repeat, απλά να ανεβαίνει το κύριο θέμα.

Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος charalabos την 02 Φεβ 2015, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρώτα δημιούργησε νέα Banners και πρόσθεσε τις εικόνες που θες και μετά από το module Banner τοποθέτησε τα όπου χρειάζεσαι.
Όχι αριστερά και δεξιά πάνω στο template αλλά έξω από αυτό.
δείτε την εικόνα
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
Φτιάξε την εικόνα όπως την θες στο δικό σου site γιατί δεν υπάρχει κάποιος μαγικός κώδικας που να ταιριάζει παντού.
Νά έτσι θέλω να το κάνω!
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
Αρχικά έλεγξε αν το template σου υποστηρίζει τοποθέτηση banners αριστερά/δεξιά.
Στη διαχείριση, στα Αρθρώματα (modules) ->Banner -> πρόσθεσε ένα νέο banner.
Επίλεξε αρχικά από τη λίστα ένα από τα έτοιμα πχ "HP Products" και τοποθέτησε το στην Home αριστερά ή δεξιά.

Υ.Γ. Σε κάθε ερώτημα που έχει να κάνει με εμφάνιση περιεχομένου να αναφέρεις και το domain σου site σου για να βλέπουμε τον κώδικα του live site.
Υποστηρίζει αριστερά και δεξιά άλλα όχι εκτός του template αλλά μέσα σε αυτό πχ κάτω παο τις κατηγορίες.
http://www.sportsmass.gr
οκ, κατάλαβα, αυτό δεν μπορεί να γίνει στα πλαίσια της δωρεάν υποστήριξης γιατί θέλει κάποιο χρόνο να υλοποιηθεί σωστά και να είναι και responsive.

Θα σου πρότεινα αρχικά να διορθώσεις όλες τις ατέλειες που υπάρχουν στο design (πχ τεράστιες γραμματοσειρές) και μετά να αρχίσεις να προσθέτεις επιπλέον πράγματα.
Δεν έχει πρόβλημα η γραμματοσειρά σου (υποστηρίζει Ελληνικά), φταίει το font-size: 17px; που είναι τεράστιο για το μενού και το footer και σπάνε από κάτω οι λέξεις. Αν θέλεις να έχεις αξιοπρεπή αποτελέσματα στα templates που τροποποιείς, σου προτείνω να διαβάσεις ένα ή περισσότερα βιβλία css.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!