OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλησπέρα, έχω γραφτεί αρκετό καιρό τώρα στην κοινότητα αλλά αυτό είναι το πρώτο μου θέμα που γράφω.

Διαχειρίζομαι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δουλεύουμε την έκδοση 1.5.5.1 και για θέμα τοR.Gen - OpenCart Modern Store Design.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής, δεν δουλεύουν οι πάνω αριστερά επιλογές για να συνδεθείς ή να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό.

Αν επιλέξεις ένα από τα δύο ανοίγει λευκή (κενή) σελίδα.

Αν βάλω προϊόντα στο καλάθι και πάω για αγορά εκεί μου εμφανίζει φόρμα για να συνδεθώ και δουλεύει.

Από τα log εκεί που είναι ο server μου είπαν ότι δεν εχουν κάνει καμία ενημέρωση στην php και γενικά κάτι και ότι μου βγάζει το εξής μήνυμα:

PHP Fatal error: Call to undefined method Session::getId()

η διεύθυνση του καταστήματος ειναι http://pop-art.gr

οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα, καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα.

- Η λευκή σελίδα εμφανίζεται γιατί έχεις ενεργοποιήσει από τη διαχείριση στις ρυθμίσεις να μην εμφανίζονται σφάλματα.
- Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποια αλλαγή / προσθήκη / τροποποίηση στην εφαρμογή ή έτσι ξαφνικά;
- Στη Διαχείριση -> Σύστημα (System) -> Kαταγραφή Σφαλμάτων (Error Logs) έλεγξε αν υπάρχει καταγραφή του σφάλματος που σου ανέφεραν.
- Γύρισε προσωρινά το template στο default και έλεγξε αν εκεί λειτουργεί η σελίδα σύνδεσης. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δούμε αρχικά αν υπάρχει πρόβλημα στο template σου ή κάπου αλλού.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!