OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλησπέρα,

'Εχω ενα e-shop σε opencart 1.5.6.4 το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι οτι ορισμένες παραγγελίες μου τις περνάει κανονικά και ορισμένες τις περνάει σαν "Παραγγελίες που λείπουν". Τώρα χρησιμοποιώ one page checkout αλλά και με το default γίνεται το ίδιο. Στην καταγραφή σφαλμάτων δεν μου βγάζει κανενα μνμ ούτε στο vqmod. Το success page εμφανίζεται κανονικά. Έχω δοκιμάσει όλες τις προτάσεις που έχω βρεί και δεν γίνεται τπτ. Μήπως γνωρίζει καποιος κάτι? Παίζει να είναι πρόβλημα του server?
Χρησιμοποιώ αυτό το one page checkout: " http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=15580 "
Οι παραγγελίες που λείπουν είναι κάτι φυσιολογικό αφού πρόκειται για παραγγελίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί δηλαδή δεν έχουν πατήσει το κουμπί της ολοκλήρωσης. Μπορεί για παράδειγμα κάποιος "πελάτης" να έβαλε ένα προϊόν στο καλάθι να έφτασε στο checkout απλά και μόνο να δεί τα μεταφορικά και τις χρεώσεις και αποφάσισε να μην ολοκληρώσει την παραγγελία και έφυγε.
Καλησπέρα, καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα OpenCart.

Το κατάστημα το έστησες μόν@ σου ή στο έφτιαξε κάποιος developer;
Έλεγξε αν οι παραγγελίες που λείπουν έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν χρησιμοποιείται η ίδια μέθοδος πληρωμής.
Την εγκατάσταση του opencart και του theme μου την έκανε ο host του site. Χρησιμοποιώ 2 τρόπους πληρωμής αντικαταβολή και τραπεζική κατάθεση και συμβαίνει και στα 2. :( :( Έχω πει και στο host να το τσεκαρει.
Λογικά δεν θα έπρεπε να παρουσιάζεται πρόβλημα με τις μεθόδους πληρωμής που έχεις ενεργοποιήσει γιατί δεν γίνεται καν ανακατεύθυνση σε άλλη σελίδα για εκκαθάριση καρτών.

Στα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων υπάρχουν σχετικές καταχωρήσεις;

Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τε[…]

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!