OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι για να χρησιμοποιήσω σύστημα πληρωμών μέσω τράπεζας στο opencart (v.1.5.6.4) e-shop που φτιάχνω για κάποιον πελάτη. Από ό,τι είδα υπάρχουν modules για Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς. Γνωρίζει κάποιο από τα μέλη της Κοινότητας ή πιθανώς από τους Admin εαν υπάρχει αντίστοιχο module (είτε για oc 1.5 ή για oc 2.x) και για Εθνική Τράπεζα ? Εαν ναι, που μπορώ να απευθυνθώ για να το αγοράσω ?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα

Απ' όσο γνωρίζω υπάρχει μόνο ένα από την webit.
Καλημέρα

Έχω εγκαταστήσει το extension της τράπεζας Πειραιώς, έχω βάλει όλους τους κωδικούς που μου έδωσε η τράπεζα.

Κάνω μια δοκιμαστική αγορά και όταν φτάνω στο Βήμα 6: Επιβεβαίωση Παραγγελίας τότε η σελίδα κολλάει και δεν πάει πουθενά κάνοντας θαλασσί το κουμπί συνέχεια.

Όπως μου είπαν από την τράπεζα, κανονικά θα έπρεπε να μεταφέρομε σε σελίδα της τράπεζας αυτόματα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει...

Έχω opencart 2.1v

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
Καλησπέρα.

Έχετε ξεφύγει εκτός θέματος. Θα σε παρακαλούσα να ανοίξεις ένα νέο θέμα και να ρωτήσεις εκεί για υποστήριξη.

ΥΓ. Από όσο είδα το extension που χρησιμοποιείς είναι εμπορικό. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον δημιουργό.

Όπως και να έχει όμως το θέμα έχει απαντηθεί και κλειδώνει εδώ.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!