OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!

Κάτω από τα προϊόντα έχω βάλει να εμφανίζονται σε κάποιες κατηγορίες τα "σχετικά προϊόντα" όπως φαίνεται στην εικόνα, χρησιμοποιώ το OC 2.0.3.1 με το Journal theme, το πρόβλημα είναι το εξής, ενώ έχω απενεργοποιήσει από το Settings > Product page > Related Products [Off] αυτό συνεχίζει να εμφανίζεται και μάλιστα γράφει "NOT TRANSLATED". Προφανώς υπάρχει και κάπου αλλού αυτή η ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω...
1ον Από που μπορώ να το απενεργοποιήσω;
2ον Από που μπορώ να διορθώσω το "NOT TRANSLATED";

Ευχαριστώ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DiCharis την 30 Δεκ 2015, 4:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Από Arthouros
Καλησπέρα το πρόβλημα σου μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί θα έπρεπε με αυτήν την ρύθμιση να απενεργοποιηθούν τα Related products.
Μήπως έχεις κάποιο άλλο Module ενεργό σε εκείνη την θέση όχι απαραίτητα Related products, κάποιο carousel πιστεύω. Ίσως από κάποια δοκιμή που είχες κάνει πιο παλιά. Αυτό επίσης θα έλυνε και το πρόβλημα του Not translated.
Άβαταρ μέλους
Από htwp
Καλησπέρα,

Related products έχει και το journal (το οποίο το έχεις απενεργοποιήσει από ότι δείχνει η εικόνα) αλλά και το opencart νομίζω. Αλλά όπως λέει και ο gxHL ψάξε για κάποιο carousel (μάλλον αυτό είναι) γιατί βλέπω τα βελάκια από την φώτο που ανέβασες. Τα related του journal δεν έχουν βελάκια αλλά καθορίζεις πόσα προϊόντα θες να εμφανίζονται σε σειρές και κάθετα. Το carousel από την άλλη έχει autoplay και για αυτό χρησ και βελάκια για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει και τα υπόλοιπα προϊόντα που "έρχονται". Carousel έχει πάλι και το opencart αλλά και το journal. Ψάξε το λιγάκι και θα το βρείς σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
Από DiCharis
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια... ήταν όντως carousel είχα ψάξει 100 φορές σε αυτά... δεν ξέρω πως μου ξέφυγε... αν είναι δυνατόν :shock: :shock: :shock: ! Δεν πειράζει το θέμα λύθηκε, ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!