OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλησπέρα και καλή χρονιά, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το opencart για πρώτη φορά για 1 και μεταγενέστερα άλλο 1 eshop , το ένα είναι για Αγγλία και το άλλο Γερμανία. Και τα δύο δεν έχουν πολλά προϊόντα.

Καταρχήν επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα, έίναι αρκετά ανοικτο σε τροποποιήσεις το opencart; Όσο το wordpress δηλαδή;

1. Το site υπάρχει η σκέψη να γίνει δίγλωσσο ώστε να ενοποιηθεί Αγγλία και Γερμανία πάνω στο ίδιο κορμό αλλά με πολλές διαφοροποιήσεις (Νόμισμα, Γλώσσα, περιεχόμενο τύπου blog). Είναι δυνατόν αυτό; (λογικά ναι) και έπειτα μπορώ να χρησιμοποιήσω το domain κάθε χώρας για ξεχωριστή γλώσσα/νόμισμα απευθείας;

2.Είναι μονόδρομος το SSL ή μέσω των extension τύπου paypal check out είμαστε κομπλέ;

3.Δεν έχω καταλάβει ακόμα, αλλά υπάρχει δυνατότητα να έχεις blog μαζι με το store; Εκτός από pages που εντάξει γίνεται σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Καλημέρα, καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα OpenCart και καλή χρονιά

1α. Το OpenCart είναι η επιτομή της ευκολίας στην τροποποίηση αν γνωρίζεις HTML/CSS/Javascript/PHP/MySQL.

1β. Γίνεται με multistore από την ίδια διαχείριση.

2. Η χρήση SSL είναι προαιρετική.

3. Μπορείς να προσθέσεις δυνατότητα υποτυπώδους blog με extensions. Υπάρχουν κάποια templates που περιλαμβάνουν τέτοια extensions δωρεάν. Εναλλακτικά μπορείς να στήσεις ένα Wordpress και με τη βοήθεια ενός developer να εμφανίσεις περιεχόμενο στο template του OpenCart (υπάρχουν και έτοιμα extensions αλλά δεν ξέρω αν υποστηριζόσουν τις νέες εκδόσεις OC).

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!