OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλημερα
Οταν βαζω ειδικη τιμη για μια ομαδα πελατων , εμφανιζεται απο κατω απο την πρωτη τιμη ,με την πρωτη τιμη διεγραμενη με κοκκινο χρωμα. Το προβλημα μου ειναι οτι την τιμη αυτη τη βλεπουν ολοι και αυτοι που δεν εχουν κανει καν συνδεση ,αλλα και αυτοι που εχουν κανει συνδεση αλλα δεν ανηκουν στην ομαδα πελατων για την οποια προορίζεται η ειδικη εκπτωση.
Μπορεί καποιος να με βοηθήσει?
Καλησπέρα και καλωόρισες. :)

Όταν βάζεις την έκπτωση επιλέγεις το Customer Group για το οποίο θέλεις να ισχύει;
Ποιά έκδοση OC χρησημοποιείς;
Γεια σου gxHL

Εχεις δημιουργησει "εκπτωση" ή "ειδηκη τιμη" καμια φορα σε ομαδα παλατων να δεις πως ανταποκρινεται το συστημα με το φπα και την εμφανιση της τιμης στην σελιδα του προϊόντος ?
Καλησπέρα. Δεν μπορώ να μιλήσω για την έκδοση που έχεις. Θα πρέπει να βρω χρόνο να την κάνω εγκατάσταση και να κάνω δοκιμές.
Στην δικιά μου έκδοση 2.0.3.1 πάντως αν ρυθμίσεις κάπως έτσι το Discount δουλεύει.
Capture_discount.PNG
Επίσης να θυμίσω πως αν δημιουργήσεις νεα ομάδα πελατών θα πρέπει να δηλώσεις ότι και αυτή ανήκει στο 23% ΦΠΑ.
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
Δεν κατάφερες να το κάνεις;
Οχι....οταν βαζω ειδικη τιμη σε μια ομαδα πελατω την βλεπουν ολοι ακομα και αυτοι που δεν εχουν κανει εισοδο. Εβαλα ομως εκπτωση στο προιον και βρηκα εκει το λαθος που εκανα με την φορολογικη κλαση της ομαδας πελατων. Αλλα και αυτο παρουσιαζει προβλημα μιας και στο σερτς τα προιοντα εμφανιζονται χωρις την εκπτωση και πρεπει να μπανει σε να ενα για να βλεπει τις τιμες του.
Μπορώ να δω τήν σελίδα σού κάπου;

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!