OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλησπέρα. Περνώ συνεχεια σφάλματα για κάποια URL.
Παράδειγμα:
http://www.mydomain.gr/kenwood-fdm786-m ... ns&md=&cd=

Πατώντας σε ένα τέτοιο link περνώ μια λευκη σελίδα και απλά πάνω αριστερά γραφει {"gen":true,"md":[]}
Αν προσέξετε στο link ποιο πάνω στο τέλος στην κατάληξη .html έχει ?tag=multi&li_op=gens&md=&cd= το οποιο αν το διαγράψω μπαίνει κανονικά στην σελίδα με το προϊόν.
Καλησπέρα,

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε κάποιο extension που έχεις εγκαταστήσει. Δοκίμασε αρχικά να απενεργοποιήσεις ένα ένα τα extensions σου για να εντοπίσεις ποιο δημιουργεί το πρόβλημα.
Λίγο δύσκολο να γίνει αυτό, γιατί δεν είναι σφάλμα το οποίο το βλέπεις άμεσο πρέπει να περιμένεις πότε θα το βγάλει η google. Πάντως το μυαλό μου πάει και έμενα σε κάποιο extension και ποιο πολύ στο Brainy Filter.
Τα extension που έχω είναι τα παρακάτω.

Brainy Filter Ultimate, Journal 2, Power Image Manager(vQMod), Vivapayment pro, Google Sitemap (Advanced),
Υπάρχουν σχετικές εγγραφές στο αρχείο καταγραφής σφαλμάτων;
Το webmaster tools δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μη σου βγάλει πρόβλημα με τα URL οπότε αν είναι εντάξει το site σου με τα canonical URL και δεν έχεις duplicate content, δεν έχεις trailing slash και έχεις redirect από non-www σε www ( ή το αντίστροφο ), δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι.

Μπορείς, αν δεν βρεις άκρη, αν και μου φαίνεται από το demo του brainy filter ότι τέτοιου τύπου παραμέτρους τις βγάζει το extension, να πας στο Webmaster Tools και να ορίσεις ποια κομμάτια του URL θα αγνοεί o crawler για να μην κάνει index την ίδια σελίδα 500 φορές, που ειδικά αν έχεις πολλά φίλτρα/attributes αυτό είναι αναπόφευκτο.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!