OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλησπέρα σας
έχω το παρακάτω πρόβλημα τον τελευταίο καιρο σε κανα δυο site που εχω σε opencart
κανω αλλαγές ,προιοντα φωτος ακόμα και αντικατάσταση background και οταν κανω ανανέωση για να δω τα αποτελέσματα δεν τα εμφανίζει παίζει να περάσει και 20-40 λεπτα για να πιάσει την αλλαγή,
Εχω βάλει ενα plugin για clear Cache αλλα τπτ.
Να φανταστείτε πως ακόμα και το path απο την εικόνα που άλλαξα να τρέξω στον brower αυτο εκει δείχνει την παλιά χωρίς την αλλαγή , καλα για τα css δεν το συζητάω δεν βλέπει τπτ, τρέχω το css Online και δεν δείχνει τπτ απο οτι εχω αλλάξει

το πρόβλημα το εχω και σε 1.5.6 και σε 2. απο οτι καταλαβαίνω ειναι θέμα του σερβερ?
Έχεις δοκιμάσει να δεις τι αλλαγές από άλλο υπολογιστή, tablet ;
Είναι σίγουρο πως το πρόβλημα είναι το ίδιο το hosting ;
Αν είσαι πίσω από Proxy θεωρώ πως αυτό είναι φυσιολογικό.
Γεια
Μπορεί να είναι και από το router
Γιατί αν μπω από άλλο pc η tablet βλέπω τα ίδια , αν συνδεθώ από ταμπλέτες με 3G βλέπω την αλλαγή κανονικά
Το θέμα μου όμως είναι ότι αυτή η καθυστέρηση την βλέπω όταν δουλεύω opencart se Wordpress δεν υπάρχει.
Όχι δεν το έχω τσέκαρει έτσι ,θα το δοκιμάσω
Απλά όπως είπα αν συνδεθώ με το ταμπλέτες μέσω 3g που είναι ουσιαστικά άλλο δυκτιο βλέπω την αλλαγή κανονικά, βέβαια αν κάνω μετά κάτι άλλο και ξανά τσεκάρω από το 3G καθυστερεί κ από εκεί.
Τι template έχεις;
Έλεγξε αν έχει δικό του σύστημα caching.
Μήπως χρησιμοποιείς κάποια υπηρεσία CDN όπως cloudflare;

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!