- 29 Μαρ 2016, 14:59
Γεια σας
πριν απο λίγες ημέρες το skroutz μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα για να αλλάξω το xml.
Το θέμα μου είναι οτι έχω πανω απο 1000 προιόντα αν θέλει να βάλω μεσα στον τίτλο το χρώμα και στο MPN ποτε δεν έβαζα κωδικο... απο εκει που πήρα το xml η τελευταία έκδοση μου είπαν οτι το έχουν προβλέψει αυτο, ειναι θέμα δικό μου οτι πρέπει να κάνω τίτλους με χρώματα και να βάζω MPN?
πριν απο λίγες ημέρες το skroutz μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα για να αλλάξω το xml.
Το θέμα μου είναι οτι έχω πανω απο 1000 προιόντα αν θέλει να βάλω μεσα στον τίτλο το χρώμα και στο MPN ποτε δεν έβαζα κωδικο... απο εκει που πήρα το xml η τελευταία έκδοση μου είπαν οτι το έχουν προβλέψει αυτο, ειναι θέμα δικό μου οτι πρέπει να κάνω τίτλους με χρώματα και να βάζω MPN?
Κώδικας: Επιλογή όλων
[b]Τίτλος προϊόντος[/b]
Στον τίτλο (name) κάθε προϊόντος, θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά που αφορούν στο προϊόν. Όλα τα προϊόντα σας που διαθέτουν εκδοχές / παραλλαγές (π.χ Χρώμα), ανεξαρτήτως της κατηγορίας στην οποία ανήκουν, είναι απαραίτητο να διαχωρίζονται ως διαφορετικές εγγραφές. Επιπλέον, θα χρειαστεί να αναφέρετε στον τίτλο τον κωδικό μοντέλου του εκάστοτε προϊόντος.
[b]MPN / Barcode / ISBN
[/b]To πεδίο ΜΡΝ δεν είναι συμπληρωμένο έγκυροι κωδικό κατασκευαστή. Για παράδειγμα στο προϊόν Μπανιέρα Αλλαξιέρα Cam Volare 221 το σωστό ΜΡΝ είναι C203008/221 και όχι A-203008 όπως μας το κοινοποιείτε στο xml σας