Paris έγραψε:Λοιπόν επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις το συλλογισμό μου άκουσε.
Αναφέρθηκα μόνο στην τελευταία ενότητα του σχολίου σου.
Σε ένα κατάστημα δεν περιμένεις να μπει όλος ο πλανήτης και να αφήσει τη σκόνη του.
Ναι αν δώσεις το url σε φίλους τα ρομποτάκια θα κάνουν αγώνα δρόμου.
Η λογική είναι ποιοτικά κλίκ αυτό πρέπει να καταλάβουμεεεε( ξαναλέω μόνο για το τελευταίο σχόλιο σου)
και το κλείνω εδώ γιατί βγαίνω off topic
Οταν κάποιος ρωτάει για το πως θα γίνει γρηγορότερα το indexing της σελίδας του τότε απαντάμε ( εγώ τουλάχιστον ) σε αυτό το κομμάτι.
Δεν γίνεται να μιλάμε για ποιοτικά clicks γιατί δεν ξέρουμε το ποιόν του ίδιου του site. Παίζει και αυτό ρόλο, ή μάλλον είναι απ'τα βασικότερα.
Επίσης, το γεγονός ότι το πρότεινα τελευταίο στη "λίστα" και ανέφερα και εγώ ο ίδιος πως "αν και αυτό βοηθάει
αισθητά λιγότερο σε σχέση με τα παραπάνω." με κάνει να πιστεύω πως απάντησες για να απαντήσεις.
Τα ποιοτικά clicks δεν έρχονται επειδή πληρώνεις στα adwords. 9 στις 10 φορές τα landing pages είναι το λιγότερο αστείο, non-optimized, ελάχιστα targetted και απλά καταλήγουν οι καταστηματάρχες να πληρώνουν για να φέρνουν κόσμο στο μαγαζί τους, να κάνουν 1-2-10 πωλήσεις ενώ θα μπορούσαν αν κάνουν 5-10-20 πωλήσεις. Ανοίγουμε άλλη κουβέντα όμως και δεν έχει νόημα στο παρόν thread.