OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
καλησπέρα παιδιά .
αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν ξέρω που να ψάξω και πως να το ψάξω .
θέλω στο υπάρχον κατάστημα που έχω να ιδρύσω μια νέα ομάδα πελατών (χονδρική) η οποία να έχει άλλη τιμή μικρότερη καθώς θα επρόκειτο για χονδρική πώληση .
έχω δημιουργήσει μια ομάδα . και έχω πάει στης έκπτωσης έχω επίλεξε την ομάδα χονδρική και έχω βάλει την τιμή του προϊόντος .
Έλα όμως που στο καλάθι δεν το αναγνωρίζει ότι πρέπει να προσθέσει και το ΦΠΑ 23% εκεί η τιμή είναι τελική.

Αυτό όμως είναι λάθος καθώς όποιος θέλει να αγοράσει χονδρική πρέπει να ξέρει την τιμή ΠΡΟ ΦΠΑ και όχι την τελική .

Θέλω το φως σας παρακαλώ γνωρίζετε κάποια λύσει, κάποιο modules, η το οτιδήποτε ?
Καλησπέρα, αν και με μπέρδεψες λίγο πιστεύω πως το πρόβλημα σου οφείλετε στο ότι δεν έχεις επιλέξει την νέα ομάδα που δημιούργησες να παίρνει 23% ΦΠΑ.
δεν έχω καταλάβει πως θα επιλέξω (σε ένα προϊόν) (σε δύο ομάδες με διαφορετική τιμή στην κάθε μια ομάδα) να βλέπουν και η δύο ομάδες την τιμή ΠΡΟ ΦΠΑ και ΜΕ ΦΠΑ παράδειγμα η φωτογραφία παρακάτω .

Εικόνα
Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε :D
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Are players looking for a safe, fast and reliable […]

The new Monopoly GO Summer Escape sticker album br[…]

I believe that the stunning desert scenes and exci[…]

Ευχαριστώ πολύ!!

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!