OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
καλησπέρα παιδιά .
αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν ξέρω που να ψάξω και πως να το ψάξω .
θέλω στο υπάρχον κατάστημα που έχω να ιδρύσω μια νέα ομάδα πελατών (χονδρική) η οποία να έχει άλλη τιμή μικρότερη καθώς θα επρόκειτο για χονδρική πώληση .
έχω δημιουργήσει μια ομάδα . και έχω πάει στης έκπτωσης έχω επίλεξε την ομάδα χονδρική και έχω βάλει την τιμή του προϊόντος .
Έλα όμως που στο καλάθι δεν το αναγνωρίζει ότι πρέπει να προσθέσει και το ΦΠΑ 23% εκεί η τιμή είναι τελική.

Αυτό όμως είναι λάθος καθώς όποιος θέλει να αγοράσει χονδρική πρέπει να ξέρει την τιμή ΠΡΟ ΦΠΑ και όχι την τελική .

Θέλω το φως σας παρακαλώ γνωρίζετε κάποια λύσει, κάποιο modules, η το οτιδήποτε ?
Καλησπέρα, αν και με μπέρδεψες λίγο πιστεύω πως το πρόβλημα σου οφείλετε στο ότι δεν έχεις επιλέξει την νέα ομάδα που δημιούργησες να παίρνει 23% ΦΠΑ.
δεν έχω καταλάβει πως θα επιλέξω (σε ένα προϊόν) (σε δύο ομάδες με διαφορετική τιμή στην κάθε μια ομάδα) να βλέπουν και η δύο ομάδες την τιμή ΠΡΟ ΦΠΑ και ΜΕ ΦΠΑ παράδειγμα η φωτογραφία παρακάτω .

Εικόνα
Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε :D
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!